Haluan tarjouksen seuraavista:

   

   

  VUOKRAA ÄÄNENTOISTOJÄRJESTELMÄ

  LIVE-ESITYKSET  | YHTYEET JA ORKESTERIT  | SOOLOMUUSIKOT | DJ-ESITYKSET  | TAPAHTUMAT

  Bose L1 Compact

  Siirrettävä L1 Compact -kaiutinjärjestelmä, jonka kuljettaminen onnistuu yhdessä erässä ja pystyttäminen minuutissa.

  L1 Compact -järjestelmä yhdistää perinteiset PA-kaiuttimet ja näytöt yhteen ohueen yksikköön. Esiintyjän, DJ:n tai juontajan taakse tai sivulle sijoitettava järjestelmä jakaa äänen tasaisesti esiintymislavalle ja yleisön joukkoon – myös reuna-alueille. Tämä pienin, kevein ja helpoimmin pystytettävä L1-järjestelmä painaa vain hieman yli 13 kg.

  Bose F1 812 aktiivikaiutin ja Sub

  Siirrettävä F1 Model 812 kaiuttimen ja bassokaiuttimen tarkoin sijoitellut kahvat sekä kestävät ja kevyet komposiittikotelot helpottavat kuljettamista.

  Bose F1 -järjestelmä tehokasta, itsenäistä ääntä, joka vastaa peittoaluetarpeisiisi – täysimittainen 1 000 watin Bose F1 Model 812 -kaiutin, jossa Bosen Flexible Array -tekniikka. F1-kaiuttimen kahdeksan tehokkaan elementin takana on 12 tuuman bassoelementti. Näissä yhdeksässä elementissä on matalampi leikkaustaajuuspiste kuin perinteisissä kaiuttimissa. Ne tuottavat täyteläistä ääntä ja selkeämpää, luonnollisempaa lauluääntä sekä selkeät keskitaajuudet jopa suurilla äänenvoimakkuuksilla. Voit myös säätää kaiuttimen äänen peittoaluetta pystysuunnassa. Näin PA-järjestelmän äänen peittoalue on aina käyttötilaan sopiva. Bose F1 Model 812 -kaiutin tuottaa laadukasta ääntä yhdellä laitteella.

  KYSY VUOKRALLE

  Kysy vuokralle tarvitsemaasi äänentoisto pakettia. Kerro viesti kentässä tarpeesi mahdollisimman tarkasti niin voimme huomioida toiveesi tarjouksessa.

   Haluan vuokralle: