Haluan tarjouksen seuraavista:

   

   

  SÄHKÖTYÖT AMMATTITAIDOLLA JA KOKEMUKSELLA

  SÄHKÖSUUNNITTELU | SÄHKÖURAKOINTI | SÄHKÖASENNUS | SÄHKÖHUOLTO

  SÄHKÖSUUNNITTELU

  Sähkösuunnitelmat teemme käyttäen CADS-ohjelmistoa. Toteutamme tarpeenne mukaiset taso-, keskus- sekä muut sähkökuvat.

  Teemme sähkösuunnittelua uudisrakennuksiin ja saneerauskohteisiin aina toimistoista teollisuushalleihin. Tulemme paikan päälle tutustumaan kohteeseen huolellisesti ja kartoittamaan asiakkaan omat toiveet ja tarpeet. Yksityiskohtaisen perehtymisen jälkeen sähkösuunnittelijamme aloittavat suunnittelutyön. Laadukas suunnittelutyö vie aikaa ja siinä otetaan huomioon sekä lainmääräykset, asiakkaan toiveet ja käytännöllisyys. Sähkösuunnittelu hoidetaan pätevien ammattilaisten tekemänä ja tarkistamana. Mitään ei jää huomaamatta, kun kokeneet ja taitavat sähkösuunnittelijamme lyövät päänsä yhteen asiakkaan tarpeiden toteuttamiseksi.

  SÄHKÖURAKOINTI

  W Pop Oy tekee kokonaisvaltaista sähköurakointia sekä uudisrakennuksiin ja saneerauskohteisiin. Tarjoamme kiinteähintaisen urakkahinnan liikerakennuksiin, omakotitaloihin, paritaloihin ja rivitaloihin.

  Haluamme varmistaa laadukkaan lopputuloksen käyttämällä hyväksikoettuja korkealaatuisia sähkötuotteita asiantuntevia sähköasentajiamme unohtamatta. Wpop sähkömiehilllä on  monipuolisen kokemuksen tuoma vankka ammattitaito.

  SÄHKÖASENNUS

  Palveluumme kuuluu kaikki kotitalouksien ja yrityksien tarvitsevat sähköasennukset, kiireellisessä tilanteessa myös ilta-aikaan ja viikonloppuisin! Teemme sähköasennukset aina pienistä yksittäisistä sähkötöistä lähtien suurempiin projekteihin asti, myös julkiselle sektorille. Meiltä saat lisäksi aurinkopaneeleiden ja aurinkovoimaloiden asennukset ja toimitukset.

  Olemme täyden palvelun sähköliike ja hoidamme ammattitaidolla niin pienet kuin isommatkin sähkötyöt. Olipa kyseessä sulakkeiden vaihto tai teollisuuslaitoksen sähköistys, toteutamme jokaisen työn samanlaisella huolellisuudella ja ammattitaidolla.

  SÄHKÖHUOLTO

  Sähköasennuksissa tai laitteissa ilmenevät viat ovat aina turvallisuusriski. W Pop Oy toteuttaa sähköhuollot ja -korjaukset ammattitaidolla ja vankalla kokemuksella.

  Palvelemme kotitalouksia, teollisuutta, taloyhtiöitä, kuntia sekä palveluyrityksiä. Teemme työt joko urakkana tai tuntiveloituksena. Älä ota turhaa riskiä vaan pyydä W Pop sähkömies paikalle arvioimaan tilanne ja suorittamaan tarvittavat huolto- ja korjaustoimepiteet.

  PYYDÄ TARJOUS

  Pyydä tarjous sinulle tarpeellisista palveluista. Kerro viesti kentässä tarpeesi mahdollisimman tarkasti niin voimme huomioida toiveesi tarjouksessa.

   Haluan tarjouksen seuraavista: