Haluan tarjouksen seuraavista:
 
 

AURINKOSÄHKÖJÄRJESTELMÄT JA -VOIMALAT

SUUNNITTELU | MYYNTI | ASENNUS | HUOLTO

AURINKOSÄHKÖ ON LOISTAVA RATKAISU

Suunnittelemme aurinkosähköjärjestelmät vastaamaan asiakkaan tarpeita. Saatavilla on eri kokoisia aurinkovoimaloita, jotka toimitamme avaimet käteen periaatteella.  Aurinkovoimala suunnitellaan juuri sinun kohteeseesi sopivaksi.

Aurinkovoimala sisältää:

Tehokkaat aurinkopaneelit, jotka muuntavat aurinkoenergian tasavirraksi
Invertterin, joka muuntaa tasavirran aurinkopaneeleilta vaihtovirraksi
Kiinnitysjärjestelmän eri kattotyypeille sekä kaikki pientarvikkeet kuten kytkimet ja kaapelit
Ohjausjärjestelmä, joka sisältää tuotannonseuranta- ja kulutuksenohjausjärjestelmän

AURINKOSÄHKÖJÄRJESTELMÄN ASENNUS

W Pop sähkömies asentaa aurinkosähköjärjestelmän ja aurinkopaneelit oikeaoppisesti niin, että järjestelmästä saadaan irti paras hyötysuhde. Asennamme myös sähköverkkoon kytketyt aurinkosähköjärjestelmät.

Asennus avaimet käteen periaatteella

Ammattilaisen hoitama asennus sujuu nopeasti ja oikeaoppiset ratkaisut takaa aurinkovoimalalle pitkän käyttöiän. Älykäs aurinkovoimala liitetään osaksi taloautomaatiota ja keskitettyä valvontaa. Asennus sisältää seuraavat vaiheet:

  • Kartoitetaan kohde ja toiveet
  • Suunnittelemme kokonaisratkaisun ja aikataulutamme asennuksen
  • Hankimme kytkentäluvan verkkoyhtiöstä
  • Aurinkovoimalan asennus, käyttöönotto sekä käytön opastus

AURINKOSÄHKÖJÄRJESTELMIEN HUOLTO

Aurinkosähköjärjestelmät tarvitsevat vain vähän huoltoa. Säännöllisillä tarkistuksilla sekä ylläpitotoimenpiteillä pidämme järjestelmäsi kunnossa ja hyötysuhteen tehokkaana vuosikymmeniä. Aurinkopaneelit kannattaa aika-ajoin pestä niin auringon säteiden talteenotto saadaan maksimoitua. Sähköä varastoivien akkujen säännöllinen tarkastus takaa luotettavan toimivuuden. Huonokuntoiset akut vaihdetaan uusiin, jotta hyötysuhde voidaan varmistaa.

Huoltosopimus aurinkosähköjärjestelmille

Voimme halutessanne tarjota voimalaanne huoltosopimusta, joka kattaa esimerkiksi voimalan tarpeelliset huoltotoimet ja mahdolliset korjaukset sekä vuosittaisen määräaikaistarkastuksen

YRITYKSET, TEOLLISUUS, KOTI JA VAPAA-AJAN ASUNNOT

Aurinkovoimala asennus kotiin tai vapaa-ajan asuntoon

Asennamme aurinkovoimalat niin omakotitaloihin kuin kesämokkeihin. Muistathan, että kun kohteesi on koti tai vapaa-ajan asunto, voit hyödyntää kotitalousvähennyksen. Työn osuudesta laskettava vähennys laskee kokonaiskustannuksia.

Aurinkovoimala asennus yrityksen tai teollisuuden käyttöön

Asennamme aurinkovoimalat avaimet käteen periaatteella yritysten ja teollisuuden vaativiinkin tarpeisiin. Laadukas aurinkovoimala antaa hyvän hyötysuhteen myös vaativissa kohteissa. Asiantuntijamme suunnittelevat ja mitoittavat voimalan ja sen koon asiakkaan tarpeiden mukaiseksi. Järjestelmien tehoalueet liikkuvat muutamista kilowateista useisiin megawatteihin. Meillä on kokemusta vaativista toteutuksista ja pystymme viemään projektit läpi kustannustehokkaasti sovitussa aikataulussa.

PYYDÄ TARJOUS

Pyydä tarjous sinulle tarpeellisista palveluista. Kerro viesti kentässä tarpeesi mahdollisimman tarkasti niin voimme huomioida toiveesi tarjouksessa.

Haluan tarjouksen seuraavista: