Haluan tarjouksen seuraavista:
 
 

ÄÄNENTOISTOJÄRJESTELMÄT VAATIVIIN TARPEISIIN

RAVINTOLAT | LIIKEHUONEOISTOT | AUDITORIOT | KOKOUSTILAT | URHEILUTILAT | TAPAHTUMAT

AMMATTITASON ÄÄNENTOISTOJÄRJESTELMÄT

Laadukas äänentoistoratkaisu luo tunnelmaa ja myös kaupalliset viestit saavuttavat kohteensa paremmin.

Suunnittelemme äänentoistoratkaisut aina asiakkaan tilaan ja tarkoitukseen parhaiten sopiviksi. Tila voi olla yrityksen kokoustila tai muu liikehuoneisto, kauppakeskus, monitoimi- tai urheilutila, ravintola tai kahvila. Tavoitteemme on aina, että äänentoistoratkaisullamme ääni kuulu selkeästi ja miellyttävästi. Ratkaisuissamme käytämme parhaiden maahantuojien laitteita (Genelec, Martin, Jem, Pioneer, EAV, HK-audio, ym.) Kauttamme saatte myös laitehuollot.

 

AV-URAKOINTI

W Pop Oy ja AV-Expertit Oy yhdistivät osaamisensa. Toteutamme AV-laitteiden ja järjestelmien suunnittelun ja asennukset usean vuoden ammattitaidolla ja kokemuksella.

AV-järjestelmään sisältyy usein myös ohjausjärjestelmä. Me edustamme AMX ohjauslaitteita. Ohjausjärjestelmällä ohjataan keskitetysti ääni-ja kuvaesityslaitteita sekä laitteiden sähkönsyöttöjä ja tarvittaessa myös esitystilan valaistusta. Suunnittelemme ja ohjelmoimme itse toimittamamme ohjauslaitteet ja muut järjestelmän ohjelmointia tarvitsevat tuotteet.

GENELEC VALTUUTETTU JÄLLEENMYYNTI

W Pop Oy on Genelec valtuuttama jäälleenmyyjä. Ammattimaisiin AV-asennuksiin ja änetoistoratkaisuihin suunnitellut Genelec kaiuttimet ovat ammattilaisen valinta ja suosittelemme mielellämme Genelec kiutinperheestä teidän tarpeisiinne sopivan ratkaisun.

Suunnittellemme ja toteutamme itse kaikki AV- ja äänentoistoratkaisut. Saat kauttamme kaikki laadukkaat Genelec tuotteet eri käyttötarpeisiin: Aktiivikaiuttimet, studiomonitorit ja AV-asennuskaiuttimet.

PYYDÄ TARJOUS

Pyydä tarjous sinulle tarpeellisista palveluista. Kerro viesti kentässä tarpeesi mahdollisimman tarkasti niin voimme huomioida toiveesi tarjouksessa.

Haluan tarjouksen seuraavista: