Haluan tarjouksen seuraavista:

   

   

  ÄÄNENTOISTOJÄRJESTELMÄT VAATIVIIN TARPEISIIN

  RAVINTOLAT | LIIKEHUONEOISTOT | AUDITORIOT | KOKOUSTILAT | URHEILUTILAT | TAPAHTUMAT

  AMMATTITASON ÄÄNENTOISTOJÄRJESTELMÄT

  Laadukas äänentoistoratkaisu luo tunnelmaa ja myös kaupalliset viestit saavuttavat kohteensa paremmin.

  Suunnittelemme äänentoistoratkaisut aina asiakkaan tilaan ja tarkoitukseen parhaiten sopiviksi. Tila voi olla yrityksen kokoustila tai muu liikehuoneisto, kauppakeskus, monitoimi- tai urheilutila, ravintola tai kahvila. Tavoitteemme on aina, että äänentoistoratkaisullamme ääni kuulu selkeästi ja miellyttävästi. Ratkaisuissamme käytämme parhaiden maahantuojien laitteita (Genelec, Martin, Jem, Pioneer, EAV, HK-audio, ym.) Kauttamme saatte myös laitehuollot.

   

  AV-URAKOINTI

  W Pop Oy ja AV-Expertit Oy yhdistivät osaamisensa. Toteutamme AV-laitteiden ja järjestelmien suunnittelun ja asennukset usean vuoden ammattitaidolla ja kokemuksella.

  AV-järjestelmään sisältyy usein myös ohjausjärjestelmä. Me edustamme AMX ohjauslaitteita. Ohjausjärjestelmällä ohjataan keskitetysti ääni-ja kuvaesityslaitteita sekä laitteiden sähkönsyöttöjä ja tarvittaessa myös esitystilan valaistusta. Suunnittelemme ja ohjelmoimme itse toimittamamme ohjauslaitteet ja muut järjestelmän ohjelmointia tarvitsevat tuotteet.

  GENELEC VALTUUTETTU JÄLLEENMYYNTI

  W Pop Oy on Genelec valtuuttama jälleenmyyjä. Ammattimaisiin AV-asennuksiin ja äänetoistoratkaisuihin suunnitellut Genelec kaiuttimet ovat ammattilaisen valinta ja suosittelemme mielellämme Genelec kaiutinperheestä teidän tarpeisiinne sopivan ratkaisun.

  Suunnittellemme ja toteutamme itse kaikki AV- ja äänentoistoratkaisut. Saat kauttamme kaikki laadukkaat AV-segmentin Genelec tuotteet eri käyttötarpeisiin.

  PYYDÄ TARJOUS

  Pyydä tarjous sinulle tarpeellisista palveluista. Kerro viesti kentässä tarpeesi mahdollisimman tarkasti niin voimme huomioida toiveesi tarjouksessa.

   Haluan tarjouksen seuraavista: